Čo na to klienti? Vol.1

Prečítajte si, čo na Plantáže hovoria naši klienti.

Jedným z cieľov, prečo projekt Plantáže vyvíjame, sú v neposlednom rade naši spokojní klienti. Chceme im priniesť kvalitné bývanie a útulné miesto pre ich nový domov. Prinášame Vám sériu článkov, v ktorých Vám priblížime aj ich pohľad na projekt a na to, prečo sa rozhodli pre bývanie na Plantážach.

V prvom dieli sme vyspovedali našich klientov Jarmilu a Róberta. :)

 

Kúpili ste si pozemok v projekte Plantáže. Čo bolo pre vás tým hlavným dôvodom?

Hlavným dôvodom pre kúpu pozemku v projekte Plantáže bolo to, že sme už dlho uvažovali nad kúpou nejakého pozemku a následnou výstavbou RD, no v Levoči moc na výber nebolo, čo sa týka pozemkov a tento projekt nám prišiel úplne vhod do našich plánov zostať v Levoči a nemusieť sa odsťahovať niekam do okolitej dediny.

Ktoré prvky projektu vás oslovili najviac?

Najviac nás oslovila lokalita, no zaujímavo vyzerá projekt celkovo, vrátane verejného parku a dažďovej záhrady, čo bude úplne super ak sa to aj tak zrealizuje.

Máte už predstavu, ako bude vyzerať Vaše budúce bývanie?

Predstava o budúcom bývaní je pre nás hlavne bývanie na kľudnom a slnečnom mieste, predstava pekného domčeka, záhrady a milých susedov :-)

Na čo sa už teraz najviac tešíte?

Najviac sa tešíme na kúsok záhrady za domom, ktorá je hlavným dôvodom prečo chceme vymeniť byt za dom.

Ako hodnotíte komunikáciu so spoločnosťou Azor ako developerom projektu?

Čo sa týka komunikácie so spoločnosťou, teda hlavne s p. Maliničom (s ním sme najviac komunikovali), myslím, že to bolo na veľmi dobrej úrovni, z jeho strany bola ochota pomôcť, odpovedal nám včas a ochotne na naše otázky a celkovo bol ústretový.

 

To bol teda názor prvých klientov Plantáží. Ďakujeme im za dôveru a spätnú väzbu. Veríme, že Vám článok priniesol pohľad aj z perspektívy klienta, teda z Vašej. V ďalšom rozhovore sa môžete tešiť na klientov Filipa a Eriku. :)

Radi Vás budeme informovať o novinkách, ak nám zanechájte Vašu emailovú adresu.

Katarína Gilbertson

Katarína Gilbertson

Predajca

Katarína Gilbertson je predajca projektu. Zastrešuje komunikáciu s klientmi, klientsky servis, obhliadky a kompletnú administratívu spojenú s konečným predajom v projekte Plantáže.

Opýtajte sa nás

V prípade akýkoľvek otázok či dotazov využite kontaktný formulár, zašlite nám Váš dotaz/otázku, a my Vám v krátkej dobe odpovieme.

Internetová stránka plantaze.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.