Čo na to klienti? Vol.2

Prinášame Vám ďalší pohľad klientov na projekt, v ktorom sa ich bývanie stane už čoskoro skutočnosťou.

V minulom dieli našej mini série "Čo na to klienti?" ste si mohli prečítať, prečo sa pre projekt Plantáže rozhodla dvojica Jarmila a Róbert. V dnešnom dieli nám na naše otázky odpovedali Erika s Filipom. Dozviete sa, čím ich projekt oslovil a na čo sa už teraz najviac tešia. Veríme, že aj ich odpovede a pohľad Vám pomôžu, ak sa ešte stále rozhodujete, či sa do nového bývania pod Mariánskou horou pustiť. :)

 

Čím Vás projekt Plantáže zaujal od prvého okamihu ?

Projekt "Plantáže" nás zaujal hneď od začiatku hlavne jeho vizualizáciou. Samotný nápad zriadenia dažďovej záhrady je skvelý a zároveň aj myšlienka plánovanej detskej "oddychovej" zóny, keďže si plánujeme založiť rodinu.

Aké sú Vaše plány s pozemkom, ktorého vlastníkmi ste sa stali?

Na našom pozemku samozrejme vyrastie pekný domček. V blízkej budúcnosti začíname spolupracovať s projektantom, ktorý nám naše sny a predstavy prevedie na papier, aby sme sa čo najskôr mohli pustiť do jeho výstavby. Veríme, že všetko pôjde podľa plánov spoločnosti Azor a čoskoro budeme bývať v našom novom domčeku.

Na čo sa pri Vašom novom bývaní najviac tešíte?

Najviac sa tešíme na náš vysnívaný domček a na jeho tiché a slnečné prostredie. Za domčekom pekne upravenú záhradu s terasou a posedením. Cez leto gril, kosačka, večery na terase pri západe slnka. Už sa nevieme dočkať.

Bolo bývanie v dome vždy Vaším snom, alebo ste reagovali na aktuálnu ponuku ?

Bývali sme v Bratislave, ale vedeli sme, že sa do Levoče chceme vrátiť a do budúcna si postaviť rodinný dom buď priamo v Levoči alebo v jej blízkosti. Viac ako dva roky sme si hľadali ten "náš pozemok". Preto po príchode spoločnosti Azor s.r.o. so zaujímavým projektom sme neváhali, a hneď sme reagovali na túto ponuku.

Ako hodnotíte komunikáciu s developerom projektu – spoločnosťou AZOR ?

S komunikáciou so spoločnosťou AZOR prostredníctvom p. Maliniča a p. Kalakaja sme veľmi spokojní. Komunikácia medzi nami prebiehala vždy korektne, otvorene, ústretovo a so stálou ochotou vysvetliť jednotlivé kroky a postupy spoločnosti, či už k celkovému projektu "Plantáže" alebo konkrétne k predaju teraz už "nášho" pozemku.

 

Erike a Filipovi ďakujeme za prejavenú dôveru a prajeme všetko dobré na ceste k vysnívanému domčeku.

Radi Vás budeme informovať o novinkách, ak nám zanechájte Vašu emailovú adresu.

Katarína Gilbertson

Katarína Gilbertson

Predajca

Katarína Gilbertson je predajca projektu. Zastrešuje komunikáciu s klientmi, klientsky servis, obhliadky a kompletnú administratívu spojenú s konečným predajom v projekte Plantáže.

Opýtajte sa nás

V prípade akýkoľvek otázok či dotazov využite kontaktný formulár, zašlite nám Váš dotaz/otázku, a my Vám v krátkej dobe odpovieme.

Internetová stránka plantaze.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.