Opäť sme bližšie do finále.

Prečítajte si, ako napreduje projekt Plantáže.

Po tom, čo získalo právoplatnosť územné rozhodnutie a po uskutočnení inžiniersko-geologicko-hydrologického prieskumu, ktorý potvrdil vhodnosť územia na výstavbu rodinných domov, sa projekt Plantáže môže posunúť opäť o ďalší krok vpred.

Územné rozhodnutie nadobudlo právoplatnosť posledný augustový deň tohto roka a umožnilo tak plynulo pokračovať v príprave tohto územia na výstavbu. Ďalším nevyhnutným krokom bol inžiniersko-geologicko-hydrologický prieskum. Jeho výsledky potvrdili, že Plantáže sú vhodným územím pre vznik novej obytnej štvrte rodinných domov. „Zimné obdobie využijeme na prípravu podkladov pre získanie stavebného povolenia na všetky inžinierske siete, t. j.na sieť elektrických prípojok, vodovodnú sieť so sústavou čerpadiel, protipožiarne opatrenia, dažďovú a splaškovú kanalizáciu, optickú prípojku, verejné osvetlenie, mostné teleso pre prístup do územia, asfaltové cesty, chodníky a samostatné parkovacie státia,“ charakterizoval ďalší postup prác manažér projektu Stanislav Kalakaj. 

Vznik novej obytnej štvrte, v ktorej bude 42 stavebných pozemkov, je odpoveďou na dlhotrvajúci dopyt zo strany obyvateľov mesta Levoča. Okrem tohto aspektu investor, popradská spoločnosť Azor, vniesla do projektu Plantáže v slovenských podmienkach ojedinelé prvky. V obytnej zóne Plantáže budú v rámci ochrany pred povodňami realizované viaceré vodozádržné opatrenia – dažďová záhrada a vsakovacie pásy. Dažďová záhrada bude súčasťou verejného parku, kde vznikne pre budúcich obyvateľov priestor na oddych, hry a vzájomné stretávanie sa. „Predaj pozemkov sme už začali. V ponuke máme pozemky rôznych veľkostí a tvarov,  zatiaľ všetci záujemcovia majú ešte väčší výber, ten sa bude ale postupom času zužovať. Veríme, že Plantáže oslovia širokú verejnosť, ktorá hľadá tiché a pokojné bývanie v blízkosti historického centra Levoče,“  dodal na záver Stanislav Kalakaj.

Radi Vás budeme informovať o novinkách, ak nám zanechájte Vašu emailovú adresu.

Katarína Gilbertson

Katarína Gilbertson

Predajca

Katarína Gilbertson je predajca projektu. Zastrešuje komunikáciu s klientmi, klientsky servis, obhliadky a kompletnú administratívu spojenú s konečným predajom v projekte Plantáže.

Opýtajte sa nás

V prípade akýkoľvek otázok či dotazov využite kontaktný formulár, zašlite nám Váš dotaz/otázku, a my Vám v krátkej dobe odpovieme.

Internetová stránka plantaze.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.