Spustenie jarnej kampane s možnosťou získania darčeka k pozemku

Získajte darček k pozemku aj VY!

Vážení klienti a priaznivci projektu Plantáže,

na sklonku minulého roka sme „odštartovali“ predaj stavebných pozemkov v našom projekte Plantáže. V ponuke máme pozemky rôznych veľkostí a tvarov, a tak veríme, že si u nás vyberiete aj Vy taký pozemok, ktorý najviac vyhovuje Vašim potrebám. Projekt Plantáže sme vyvíjali so snahou priniesť klientom čo najväčší komfort pri realizácii nového bývania a čo najviac ich odbremeniť od procesov súvisiacich s prípravou na stavbu rodinného domu. Aj preto ponúkame v projekte kompletnú vybavenosť inžinierskych sietí vrátane prístupovej komunikácie. Kúpou pozemku v našom projekte získate okrem príjemnej a tichej lokality v meste, aj komfort už vybudovaných inžinierskych sietí, čo Vám ušetrí veľa času s riešením ich výstavby a ďalších investícií s tým spojených.

V rámci novoročnej kampane sme si však pre Vás pripravili oveľa viac. Ak si u nás rezervujete pozemok do 30. apríla 2018, máte možnosť vybrať si jeden z piatich hodnotných darčekov. Veríme, že takýto darček Vám ešte viac spríjemní štart do nového života. Ponuka je časovo limitovaná, preto neváhajte a rezervujte si Váš pozemok ešte dnes.

Darčeky sú nasledovné:

1) dodanie a výsadba stromov podľa výberu investora v hodnote 1000 eur

2) kompletné vybavenie ÚR a SP k domu

3) vstupné dvere v max. hodnote 1000 eur

4) práca interiérového dizajnéra v hodnote 1000 eur

5) spotrebiče do kuchyne v max. cene 1000 eur.

Radi Vás budeme informovať o novinkách, ak nám zanechájte Vašu emailovú adresu.

Katarína Gilbertson

Katarína Gilbertson

Predajca

Katarína Gilbertson je predajca projektu. Zastrešuje komunikáciu s klientmi, klientsky servis, obhliadky a kompletnú administratívu spojenú s konečným predajom v projekte Plantáže.

Opýtajte sa nás

V prípade akýkoľvek otázok či dotazov využite kontaktný formulár, zašlite nám Váš dotaz/otázku, a my Vám v krátkej dobe odpovieme.

Internetová stránka plantaze.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.