Stavba na Plantážach je ideálna aj podľa geológov

Podľa IGHP uskutočneného na Plantážach je tam ideálne stavať.

Minulý mesiac sa na území Plantáží uskutočnil inžiniersko geologogicko hydrologický prieskum ako jedna z počiatočných fáz príprav celého územia na výstavbu. Výsledok tohto prieskumu potvrdil, že podložie je viac ako vhodné na stavbu rodinných domov a obytnej štvrte.

Potvrdilo sa tiež, že pri odporúčanom dodržaní postupov geológom je únosnosť základových plôch dostatočná. Celé územie je ako celok stabilné a nie je postihnuté žiadnymi svahovými deformáciami, ktoré by mohli stavbu inžinierskych sietí a rodinných domov ohroziť alebo zdržať.

Ak ste sa teda zamýšľali nad tým, či je stavba Vášho domu na historicky nezastavanom území v poriadku, veríme, že sme Vás týmto článkom potešili.

 

Radi Vás budeme informovať o novinkách, ak nám zanechájte Vašu emailovú adresu.

Katarína Gilbertson

Katarína Gilbertson

Predajca

Katarína Gilbertson je predajca projektu. Zastrešuje komunikáciu s klientmi, klientsky servis, obhliadky a kompletnú administratívu spojenú s konečným predajom v projekte Plantáže.

Opýtajte sa nás

V prípade akýkoľvek otázok či dotazov využite kontaktný formulár, zašlite nám Váš dotaz/otázku, a my Vám v krátkej dobe odpovieme.

Internetová stránka plantaze.sk používa súbory cookies na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.